Café Latte med
et twist af orange

Sådan gør du

Riv skallen af appelsinen.

Pres appelsinsaft og kog den op med rørsukker indtil sukkeret er opløst.

Lun havredrik og pisk den let.

Lav espressoen, tilsæt 1 spsk. indkogt appelsinaft i hver kop.

Top med havredrik og drys med appelsin skal.

 

Tip: lav dobbelt portion af appelsinsirup og gem den på køl i op til 2 uger.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk