Cheeseburger med Coleslaw

Sådan gør du

Form Naturli’ Hakket til 4 bøffer.

Steg dem ca. 5 min på hver side ved svag varme i Naturli’ Smørbar.

Riv gulerødder og hvidkål fint og bland med Plantemayo til en coleslaw.

Skær løg i ringe og steg dem klare i Smørbar.

Varm burgerbollerne og byg burgeren op således fra neden:

Burgerboller, coleslaw, bøf, ost, stegte løg, karse og put overbolle på (denne kan evt. smøres med lidt Plantemayo).

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk