Chokoladebrownie med
blåbærmousse

Sådan gør du

Finhak dadler og valnødder.
Blend Naturli’ Havredrik, ahornsirup, Naturli’ Smørbar og sorte bønner.
Vend massen med bagepulver og hvedemel.
Rør smeltet chokolade i og rør dadler og valnødder i.
Bag i ovn i 20 minutter, og lad afkøle helt.

Blend tofu og blåbær, tilsæt sirup og vanilje pulver. Efterfølgende varmes moussen op og agar agar tilsættes for en fastere mousse.

Del kagen i kvadrater og pynt med blåbær mousse, friske blåbær og granatæbler og mynte.

Fyld en sprøjtepose med moussen og sprøjt det på kvadraterne.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk