Halloween muffins

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 175 grader.
Bland havremel, kartoffelmel, bagepulver, salt samt krydderier i en skål og stil til side.
I en blender kom dadler, ahornsirup, dampede græskartern, olie, appelsinskal, soyadrik, æblecidereddike og vaniljesukker og blend det til en cremet og homogen masse. Hæld det over melblandingen og pisk det sammen.
Fordel dejen i muffinformene så de er 3/4 fyldt.
Bag dine muffins i ca. 25 min eller indtil de er flot gyldne.
Lad kagerne køle hel ned inden de pyntes. Tilbered imens topping til kagerne.

*skær de 300 g græskar i små tern og kom dem i en kasserolle sammen med 1,5 dl vand.
Dæk kasserollen med et låg og damp dem under medium varme indtil de er helt møre.
Sigt evt overskydende vand fra.
Du kan også være heldig at finde det færdiglavet på dåse i meget velassorterede supermarkeder.

Topping:

Pisk Vegan Block, flormelis og appelsinsaft sammen til en let og glat smørbar creme.
Kom cremen i en sprøjtepose med en stor rund tyl og sprøjt toppe af cremen på de helt nedkølet muffins. Toppene skal ligne små spøgelser.
Lav et lille kræmmerhus og kom den smeltede chokolade heri.
Luk kræmmerhuset stramt.
Klip et lille hul i spidsen og tegn runde øjne og en mund på hvert spøgelse.

Produkter i opskriften