Fuldkorns-kanelsnegle
med havredrik

Sådan gør du

Lun havredrikken (lillefingervarm) og opløs gæren heri.
Bland de øvrige ingredienser i dejen og ælt den godt igennem.
Lad dejen hæve 1 time.
Bland NATURLI’ Smørbar, farin og kanel i en lille skål og lad det stå.
Ælt dejen igennem igen og del den i to lige store dele.
Rul den ene dej ud i 20×50 cm og smør dejen med halvdelen af kanelfyldet.
Rul dejen sammen til en roulade på den korte led således, at du får en 50 cm lang pølse.
Skær nu pølsen ud i ca. 2,5 cm tykke snegle til ca. 20 stk. Sæt dem på en bageplade og giv dem et lille tryk. Vip evt. enden af dejen ind under sneglen, så den ikke går op under bagningen.
Gentag processen med den anden halvdel.
Lad sneglene hæve 30 min., inden de bages i 12-15 min. ved 200 grader.