Fuldkorns-kanelsnegle
med havredrik

Sådan gør du

Lun havredrikken (lillefingervarm) og opløs gæren heri.
Bland de øvrige ingredienser i dejen og ælt den godt igennem.
Lad dejen hæve 1 time.
Bland Naturli’ Smørbar, farin og kanel i en lille skål og lad det stå.
Ælt dejen igennem igen og del den i to lige store dele.
Rul den ene dej ud i 20×50 cm og smør dejen med halvdelen af kanelfyldet.
Rul dejen sammen til en roulade på den korte led således, at du får en 50 cm lang pølse.
Skær nu pølsen ud i ca. 2,5 cm tykke snegle til ca. 20 stk. Sæt dem på en bageplade og giv dem et lille tryk. Vip evt. enden af dejen ind under sneglen, så den ikke går op under bagningen.
Gentag processen med den anden halvdel.
Lad sneglene hæve 30 min., inden de bages i 12-15 min. ved 200 grader.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk