Kammerjunkere med citron (og lakrids)

1. Hæld melet i en skål og smuldr Block ud i melet.
2. Tilsæt sukker, vanilje, bagepulver, citronskal og saml dejen med NATURLI’ Soya Vanilje. Hvis du bruger en anden plantedrik, kan du vælge at tilføje mere vanilje.
3. Del dejen i 2 og tilsæt 1 tsk lakridspulver til den ene halvdel. Lakridspulveret må gerne give dejen et marmoreret udtryk, ælt endelig ikke dejen for meget!
4. Rul hver dej ud, så du har to ruller ca 3 cm i diameter. Læg dem på frys 1 time, så de er nemmere at skære.
5. Skær skiver af hver rulle, ca. 0,5 cm tykkelse og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
6. Bag kammerjunkerne ved 190 °C (varmluft) i ca. 10 minutter, til de er gyldne og sprøde.