Højtbelagte håndmadder

Sådan gør du

Plante-Remou

Blomkål, gulerødder og hvidkål koges op i vand, sukker og eddike. Sennep tilsættes, og det hele stilles herefter på køl. De kolde syltede grøntsager drænes og vendes sammen med en passende mængde NATURLI’ Plantemayo til konsistensen er tilfredsstillende. Smag remouladen til med: hakkede kapers, æbleeddike, sukker, sennep, karry og gurkemeje.

Ristede løg

Sæt olien over ved middel varme. Skær løgene i tynde skiver eller både. Vend dem i rugmel og ryst dem godt fri af melet, inden du friterer i olie, som skal have en temperatur på +150 grader. Lad løgene dryppe af på en tallerken med et stykke køkkenrulle og server.

Anretning

Smør rugbrøddet med NATURLI’ Smørbar, fordel plantepålægget og top med remou, kapers, ristede løg og peberrod.

Velbekomme!

 

 

 

Opskriften er udviklet af kokken Søren fra den Michelin-anbefalede restaurant Frederiksgade 42.