Højtbelagte håndmadder

Sådan gør du

Plante-Remou

Blomkål, gulerødder og hvidkål koges op i vand, sukker og eddike. Sennep tilsættes, og det hele stilles herefter på køl. De kolde syltede grøntsager drænes og vendes sammen med en passende mængde Naturli’ Plantemayo til konsistensen er tilfredsstillende. Smag remouladen til med: hakkede kapers, æbleeddike, sukker, sennep, karry og gurkemeje.

Ristede løg

Sæt olien over ved middel varme. Skær løgene i tynde skiver eller både. Vend dem i rugmel og ryst dem godt fri af melet, inden du friterer i olie, som skal have en temperatur på +150 grader. Lad løgene dryppe af på en tallerken med et stykke køkkenrulle og server.

Anretning

Smør rugbrøddet med Naturli’ Smørbar, fordel plantepålægget og top med remou, kapers, ristede løg og peberrod.

Velbekomme!

 

 

Opskriften er udviklet af kokken Søren fra den Michelin-anbefalede restaurant Frederiksgade 42.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk