Kanelsnegle med fuldkorn

Lun havredrikken og opløs gæren heri. 

Bland de øvrige ingredienser i dejen og ælt den godt igennem.  

Dejen er klistret. 

Lad dejen hæve en time. 

Bland smør, farin og kanel i en lille skål og lad det stå. 

Ælt dejen igennem igen med mel på bordet. 

Rul dejen ud i 40×50 cm, og smør dejen med kanelsmørret. 

Rul dejen sammen på den korte led således, at man har en 50 cm lang pølse. 

Skær nu pølsen ud i ca. 4 cm tykke snegle til ca. 12 stk.  

Sæt dem i formen. 

Lad sneglene hæve 30 min i formen inden de bages 12-15 min. ved 200 grader med låg på og 15 minutter uden låg. 

 

Pynt:

 

Rør flormelis ud i espresso og pynt.

 

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk