Karamel af Naturli’ Smørbar

Sådan gør du

Smelt sukker til det er lysebrunt, tag af varmen og rør NATURLI’ Smørbar og salt i.

Rør indtil det er smeltet helt sammen.

Åben dåsen med kokosmælk uden at ryste den. Tilsæt 2 spsk. af det øverste i kokosmælk dåsen (det helt faste) og rør med en ske indtil det er jævnt.

Hæld karamellen i en kande op opbevar på køl.

 

NB: Skal du lave Frappuccino med karamel, skal du gemme resten af det faste lag kokosmælk.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk