Karamel”cheese”cake m/karamelsauce & -knas

Sådan gør du

Læg cashewnødder i blød i vandet i 24 timer.

 

Start dagen efter med karamelknas

Smelt sukker til det er lysebrunt tag af varmen og rør Naturli’ Smørbar Blok og salt i.

Rør indtil det er smeltet helt sammen

Tilsæt 3 spsk. af det øverste i kokosmælkdåsen – rør med en ske indtil det er jævnt, lad det stivne, knus det og gem til servering.

 

Bund

Smelt Smørbar Blok og blend valnødder til groft mel.

Bland Smørbar Blok, valnødder og kokosmel.

Beklæd en springform 20 cm med bagepapir.

Pres massen ud i bunden og stil på køl.

 

Fyld

Afdryp og blend cashewnødder

Tag 5 spsk Naturli’ Soya Cuisine og bland det med agar agar.

Kog resten af Soya Cuisine op med kokosmælk, sirup og olie og bland resten af Soya Cuisine med agar agar i.

Rør godt rundt, lad det afkøle lidt og bland cashewnødder i – hæld over bunden og stil i køleskabet ca. 4 timer til det er fast.

 

Karamelsauce

I en gryde smeltes sukker med vand ved god varme – (først bliver det flydende, herefter tørt og så smelter det igen og tager farve) når massen har taget farve, skrues ned for varmen og Soya Cusine piskes i – pas på det ikke brænder på – tilsæt til sidst smørbar og salt og lad det køle af.

 

Servér kagen overhældt med karamelsauce og knust karamelknas.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk