Karamel”cheese”cake m/karamelsauce & -knas

Sådan gør du

Læg cashewnødder i blød i vandet i 24 timer.

 

Start dagen efter med karamelknas

Smelt sukker til det er lysebrunt tag af varmen og rør NATURLI’ Smørbar Blok og salt i.

Rør indtil det er smeltet helt sammen.

Tilsæt 3 spsk. af det øverste i kokosmælkdåsen – rør med en ske indtil det er jævnt, lad det stivne, knus det og gem til servering.

 

Bund

Smelt NATURLI’ Smørbar Blok og blend valnødder til groft mel.

Bland NATURLI’ Smørbar Blok, valnødder og kokosmel.

Beklæd en springform 20 cm med bagepapir.

Pres massen ud i bunden og stil på køl.

 

Fyld

Afdryp og blend cashewnødder

Tag 5 spsk NATURLI’ Havre Cuisine og bland det med agar agar.

Kog resten af Havre Cuisine op med kokosmælk, sirup og olie og bland resten af Havre Cuisine med agar agar i.

Rør godt rundt, lad det afkøle lidt og bland cashewnødder i – hæld over bunden og stil i køleskabet ca. 4 timer til det er fast.

 

Karamelsauce

I en gryde smeltes sukker med vand ved god varme – (først bliver det flydende, herefter tørt og så smelter det igen og tager farve) når massen har taget farve, skrues ned for varmen og Soya Cusine piskes i – pas på det ikke brænder på – tilsæt til sidst smørbar og salt og lad det køle af.

 

Servér kagen overhældt med karamelsauce og knust karamelknas.