Pasta med ærte-citronpesto
og spæde salater

Sådan gør du

Tø de frosne ærter op.
Skyl salaterne godt og lad dem stå og dryppe af i et sigte.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og lad den dryppe af i et sigte.
Skyl, mens pastaen koger, citronen og riv skrællen fint og pres lidt saft fra den, så du har 2 tsk.
Blend de optøede ærter med Naturli’ Soya Cuisine, citronsaft, citronskræl og smag til med salt.
Hak de soltørrede tomater groft.
Vend pastaen med ærte-citronpestoen og soltørrede tomater.
Server pastaen på en bund af spæde salater og pynt med oliven på toppen.
Server gerne med lidt groft brød til.

Opskriften er inspireret af veganer.nu

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk