Sådan gør du
Smuldre gæren ud i det kolde vand og røre til at det er helt opløst. Hvedemel, sukker og salt tilsættes og dejen æltes – hvis du har en røremaskine, er det helt klart en fordel. Når dejen er æltet godt sammen, tilsættes NATURLI’ Smørbar blok lidt efter lidt under fortsat æltning, indtil dejen er blank og virker meget smidig.
Lad dejen hæve i 3 timer i køleskab overdækket med enten husholdningsfilm, viskestykker eller hvad du lige har i nærheden, så den ikke tørrer ud på overfladen.
Efter hviletiden tages dejen ud af køleskabet, og stilles på køkkenbordet til at den har nogenlunde stuetemperatur. Nu er den klar til at blive delt ud i 18 stk. lækre pølsebrød.
Dejstykkerne formes til pølsebrød og sættes til at hæve lunt i 1 – 1½ time, pensel pølsebrødene med smeltet NATURLI’ Smørbar blok for at få en flot gylden farve. Pølsebrødene bages ved 200°C i varmluftsovn i ca. 10 – 12 min.