Rabarbertærte

Mørdej:
1. Bland hvedemel og mandelmel og smuldr den kolde NATURLI’ Block ud i melet. Tilsæt derefter flormelis, vaniljesukker og salt.
2. Saml dejen med NATURLI’ Soya Vanilje og læg den på frys en time. Lav imens din rabarberkompot

Rabarberkompot
1. Start med at skær rabarberstykkerne der skal bruges til mønstret på toppen og gem dem til senere. Skær de resterende rabarber i små stykker og kom dem i en gryde med sukker, vaniljesukker, citronskal og vand. Kog indtil rabarberne er møre og du har en ensartet masse.
2. Smag til med sukker, der er stor forskel på rabarber!

Tærte
Forvarm ovnen til 180 grader

1. Rul den kolde tærtedej ud på bordet (i en smule mel), og placer den i en smurt tærteform (24 cm). Prik huller i bunden med en gaffel og forbag i ca. 10 min.
2. Smelt imens den hvide chokolade.
3. Når tærten er forbagt, smøres den smeltede chokolade ud over bunden og rabarberkompotten spredes ud over. Læg derefter de skårne rabarber i det fine mønster. Hvis dine rabarber er til den syrlige side, kan du med fordel strø lidt sukker ud over toppen af tærten, inden du sætter den i ovnen.
4. Bag tærten i ca 20 minutter, til den er gylden. Lad den køle let af inden du serverer. Smager skønt sammen med din yndlings NATURLI’ is.