Rosmarinbrød med figner

Sådan gør du

Rør gæren ud i lunken vand. Tilsæt mel lidt ad gangen. Tilsæt salt og olie og når dejen er lind, æltes den godt igennem på bordet.
Lad den hæve mindst 1 time, og gerne til dagen efter i køleskabet.
Ælt dejen og del den i 2 rul den ud til 2 pizzaer.
Rul dejen ud og skær den i 2 stykker. Drys med smuldret tofu, rosmarin og figner skåret i kvarte.
Dryp med honning.
Bag brødet på bagepapir drysset med durummel, i ovn i ca. 15 min ved 220 grader.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk