Fastelavnsboller

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i Oat Barista og tilsæt sukker, vaniljesukker og salt. Tilsæt så smeltet Vegan Blocko g melet lidt af gangen. Ælt dejen godt og lad den så hæve i 30 minutter.

Lav imens remoncen ved at røre vegan block, sukker og marcipan sammen til en ensartet masse.

Efter de 30 minutter formes dejen til 12 lige store kugler, som derefter rulles flade. Kom en skefuld remonce og evt. chokolade på hvert stykke inden du lukker siderne sammen om fyldet. Sørg for at klem dejen godt sammen, så ikke fyldet ryger ud. Placer bollerne på en bageplade med samlingen nederst, så den fine side vender opad.

Dæk bagepladen med et viskestykke og lad bollerne hæve 30 minutter.

Bollerne pensles med lidt Oat Barista Tasty Caramel ogbages så ved 200 grader i ca. 15 minutter. Ovne kan variere, så hold øje med dem undervejs

Lav imens glasuren, og sørg for at lave den dejlig tyk, så ikke den løber af bollerne.

Når fastelavnsbollerne er færdige i ovnen, skal de afkøles let inden glasuren kommes på.