Smørrebrød ala roastbeef

Sådan gør du

For at lave de lækreste smørrebrødet, skal du faktisk stadig med at lave plante remouladen og de ristede løg. Det er nemlig det der tager længest tid også kan du samles / anrette smørrebrødet som du.

Plante Remoulade
For at lave plante remo’en skal du starte med at komme blomkål, gulerødder og hvidkål koges op i vand med sukker og eddike.

Sennep tilsættes og det hele stilles herefter på køl. De kolde syltede grøntsager drænes og vendes sammen med en passende mængde NATURLI’ Plantemayo til konsistens er tilfredsstillende. Smag til med.

Ristede løg
Start med at sætte er gryde med olien over og varme det ved middelvarme. Mens olien bliver varme kan du med fordel starte på at skære løgene i tynde skiver eller både, det bestemmer du selv hvordan du helst vil have det. Vend dem i rugmel og ryst dem godt fri af melet inden du friterer dem ved + 150*C i Olien.

Lad løgene dryppe af på en tallerken med et stykke køkkenrulle. Du er nu klar til at samle smørrebrødet – bon appetit!

Opskrifterne er udviklet af kokkene Søren og Christian fra restaurant Frederiksgade 42 beliggende i Aarhus C.