Soya “mozzarella”

Sådan gør du

Rør citronsaft og kogende vand sammen og hæld 1/3 i soyadrikken. Rør rundt og lad stå og trække under låg i 5 minutter. Hæld yderligere 1/3 i (dvs. halvdelen af det, du har tilbage), rør rundt og vent yderligere 5 minutter.

Rør til sidst den sidste portion citronvand i og vent denne gang 20 minutter.

Sigt igennem et stykke ostelærred og sæt det til afdrypning. (du kan også vride vandet ud selv – jo mere væske du vrider ud, jo fastere ”ost”.)

Smag osten til med salt og saml til en kugle i et stykke husholdningsfilm. Sæt på køl et par timer, så den har tid til at sætte sig.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk