Spaghetti Bolognese med Naturli’ Hakket

Sådan gør du

Kog fettucine efter anvisning på pakken.

Svits løg og hvidløg i olie, tilsæt kødet og steg i et par minutter.

Tilsæt rødvin og lad det koge ind.

Finhak tomaterne og bland dem i kødet sammen med tomatpuré.

Lad bolognesen koge ved jævn varme og uden låg i ca. 10 minutter.

Hvis saucen mangler lidt væske, tilsæt da lidt bouillon.

Smag til med salt og peber og servér med spaghetti og basilikum og parmesan efter smag.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk