Stegte ris
med Naturli' Seitan

Sådan gør du

Svits karry i Smørbar og tilsæt løg i tynde både, ærter og gulerødder i tynde stave.

Fjern grønsagerne fra panden.

Steg Seitan let i Naturli’ Smørbar, tilsæt ris og rør.

Vend grønsagerne i og smag til med soya, sesamolie og salt.

Server retten vendt med friske forårsløg og toppet med koriander, basilikum og skalotteløg i ringe.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk