Thai curry med
Naturli´Hakket Veggie

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningerne på pakken. Opvarm olien i en wok og svits det finthakkede løg og rød peber ca. 1 minut ved middelvarme.

Tilsæt Naturli’ Hakket Veggie og steg videre ca. 3 min. Tilsæt rød karrypasta og rør godt. Hæld kokosmælk over, smag til med salt og peber og lad retten simre ca. 5 minutter.

Anret ris i 2 portionsskåle og hæld lidt curry over. Pynt med lidt frisk korianderblade.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk