The Cheeseburger

Sådan gør du

Form NATURLI’ minced til en burger og krydr den med salt og peber. Læg noget NATURLI’’ Smørbar Blok på en pande og stege burgeren på begge sider ved middelvarme i 8 – 12 minutter. Placer Violife-cheddaren oven på burgeren et minut eller to, inden det er færdig, for at lade det blive smelteagtig.

Den eneste fyldning til denne cheeseburger er rødløg, som bare skal skrælles og skæres i skiver.

For at lave dressingen skal du bare blande alle ingredienserne sammen i en skål, og voilà dressingen er klar!

Det eneste, der er tilbage nu, er at samle burgeren lige præcis, som du finder mest passende, og nyde den.

Tip: Du kan enten købe eller lave dine egne brioche-boller. Se opskriften på hjemmelavede brioche-boller nedenfor.

Brioche boller
Pisk eller smuldre gæren i det kolde vand i en skål, og rør, indtil gæren er helt opløst.

Tilsæt hvedemel, sukker, salt og ælte i en dejagtig masse (dette er bestemt lettest med en foodprocessor, bare læg dejen i og lad den blandes i 8 – 12 minutter). Tilsæt derefter gradvist NATURLI’ Vegan Block, fortsæt med at ælte, mens du gør det, indtil dejen føles glat og meget elastisk.

Lad dejen hæve i 3 timer i køleskabet, der er dækket af klamfilm eller et viskestykker, eller hvad du end har, der er praktisk, for at sikre dig, at den øverste overflade af tørken ikke tørrer ud.

Når dejen er steget, kan du nu tage den ud af køleskabet og placere den på køkkenbordet, mens du venter på, at den når stuetemperatur. Når dejen har stuetemperatur, deles og form dejen i 18 x 50 g brioche-boller. Du kan også bare se det, det behøver ikke at være perfekt.

Lad bollerne hæve sig i et varmt rum i 1-1½ time, og bag derefter brioche-bollerne ved 200 ° C i en ventilatorassisteret ovn i 8-10 minutter.

Tip: Hvis du vil have en dejlig glans på dine brioche-boller, kan du enten børste dem med vand eller NATURLI’ Vegan Block, inden du sætter dem i ovnen.