ØKOLOGISK

Ravioli Butternut Squash & Salvie

Ravioli time!

Naturli økologisk ravioli med butternut squash og salvie er perfekt til en lækker hurtig middag.

TILBEREDNING: 1 liter vand med 1 tsk. salt bringes i kog, når vandet koger tilsættes pastaen. Kogetiden er 1-2 minutter.

Når pastaen er færdig, sigtes vandet fra og servér. Evt. vendt i brunet smør med salvie og hvidløg. Velbekomme!

Vær sød at hjælpe os med at sortere emballagen i plastaffald, da det er et vigtigt skridt på vejen hen imod et renere miljø.

Den gyldne dronning

Majs er en plante, som allerede for ca. 5.000 år siden blev dyrket i Mexico. Columbus førte majsen med til Europa, hvorfra den meget hurtigt spredtes til resten af Afrika, Indien og Kina.  I en normal sommer vil der  overalt i Danmark kunne dyrkes modne majs med et godt resultat. Rå, kogt, grillet eller i pasta penne som majsmel – så er og bliver majs en herlig gul fætter.

Ind med planterne

Vidste du, at der i FNs miljøprogram er skrevet, at “en væsentlig reduktion af indvirkningen [på miljøet] kan kun lade sig gøre ved en betydelig global kostændring, væk fra animalske produkter.”

 

Kilde: FNs miljøprogram (UNEP)

Ingrediensliste:

Vand, majsmel*, butternut squash purè* 19%, majs-stivelse*, kokosolie*, solsikkeolie*, stivelse, vegetabilsk fiber*, natur-lige aromaer, salvie* 0,5 %, salt, vegetabilske proteiner, fortyknings-midler: xanthan gummi (E415) og guar gummi* (E412).(*Økologiske råvarer). Kan indeholde spor af Soja.

Næringsindhold pr.100g

  • Energi 982 kJ / 234 kcal
  • Fedt 11 g
    • – heraf mættede fedtsyrer 5,9 g
  • Kulhydrat 32 g
    • – heraf sukker 0,5 g
  • Kostfibre 1,7 g
  • Protein 1,0 g
  • Salt 0,70 g