NATURLI’ Sausages er et plantebaseret alternativ til den perfekte hotdog eller en lækker plantebaseret svensk pølseret.
Den er glutenfri, smagfuld og klar til stegning direkte fra posen.
Velbekomme!
Du kan finde meget af NATURLI’s sortiment online her:
Klimaaftryk* 1,2 Co2e/kg og ca. 80% mindre klimapåvirkning sammenlignet med grillpølser.
*Klimaaftrykket på vores produkter opgøres i kg CO2e/kg produkt, hvor CO2e er den samlende betegnelse for alle drivhusgasser, herunder metan og lattergas. Beregningen af vores
produkters klimaaftryk indbefatter følgende emissionskilder:
Opdyrkning og transport af de enkelte råvarer
Produktionen af den anvendte emballage
Produktion og transport af det endelige produkt til vores kunder
Beregningen for det enkelte produkt er ikke i sig selv en livscyklusvurdering (LCA) men sammensættes af resultater fra LCA’er foretaget på de forskellige emissionskilder. Råvarernes klimaaftryk hentes fra klimadatabasen udviklet af RISE (Research Institute of Sweden) – samt fra producenter. Klimaaftryk fra emballagen baseres på LCA’er fra forskellige kilder – herunder Ecoprof iles, SABIC og APEAL. Valg af kilder, kan variere fra case til case afhængig af, hvor der findes relevant data. Emissionsfaktorer for transport er hentet fra NTM (Network for Transport Measures). Slutteligt er klimaaftrykket fra energiforbruget i egen produktion beregnet med emissionsfaktorer fra GHG-protokollen. Dette er en gennemsnitsberegning så det årlige energiforbrug fordeles ligeligt ud på fabrikkens samlede output. Når klimaaftryk på vores plantebaserede produkter sammenlignes med tilsvarende animalske produkter er referenceproduktet (ligesom vores egne råvarer) trukket fra RISE-databasen for bedst sammenlignelighed. At beregne klimaaftryk er ikke en eksakt videnskab som det gælder for beregning af næringsindhold, og de eksakte værdier kan derfor ikke sammenlignes 1:1 med tal fra andre kilder.
Ingrediensliste
VEGANSKE PØLSER BASERET PÅ SOJAPROTEIN. Dybfrossen.