Falafelvaffel

Sådan gør du

Her får du 2 forskellige måder at bruge vores NATURLI’ Økologisk Falafel

Mayo:

Den helt hjemmelavede
Bland NATURLI’ Sojadrik, eddike og salt grundigt sammen. Pisk olien i lidt ad gangen, indtil du opnår den perfekte mayokonsistens.
Hak persille og hvidløg, og bland det i mayonnaisen.

Syltede rødløg:

Fyld kogende vand i et syltetøjsglas, og rør sukkeret ud i vandet. Tilsæt eddiken og evt. et par peberkorn.
Skær løgene i tynge ringe, og placér dem i syltelagen. Luk glasset, og stil det til side – de er nemlig bedst efter 6-8 timer og 48 timer frem, men kan holde sig længe på køl.

Mulighed 1: “Pizza-ish”

Fyld falafelfars i vaffeljernet, og lad det stege sprødt.
Smør din falafel med ajvar, og fordel artiskokker og soltørrede tomater ud over vaflen.

Del den med venner og familie ?

Mulighed 2: Roll it up!

Pluk de yderste blade af spidskålet, vask dem godt, og læg det til side. Hvis de er svære at få af, kan du evt. dyppe kålhovedet i kogende vand i 1-2 minutter, så bliver det nemmer at pille af.
Snit det inderste af spidskålen i fine strimler.
Steg NATURLI’ Økologisk Falafel i dit vaffeljern. Løft den færdige falafel ud af vaffeljernet, og læg de yderste kålblade ind på den nederste flade af vaffeljernet, med falaflen oven på. Lad det stege et par minutter.
Fyld snittet spidskål, hvidløgmayo, syltede rødløg og evt. koriander ud på din falafel, og rul så kålbladet sammen om hele herligheden.

They see me rollin’!