Gelato Claus: Manden, der drømmer om plantebaseret is

Mød manden, der i daglig tale hos Naturli’ kaldes Gelato Claus – han er hjernen bag alle Naturli’s is. De bliver lavet i et lille ismejeri i Thy, hvor alt produceres efter Naturli’ vejen. Her er altså ingen spor af mælkeprodukter eller ko – alt er 100% plantebaseret!

Claus har arbejdet med is i årevis og har en solid erfaring i hvad, der skaber den perfekte is – også før han gik over til det plantebaserede. Han har en skyhøj standard – smag, fylde, konsistens og råvarer skal være helt i top. Da Naturli’ og Claus startede det fælles eventyr, var målsætningen at lave verdens bedste plantebaserede is. Der var en anelse skeps’is omkring projektet – kunne man virkelig udvikle verdens bedste is – helt uden at bruge mælkeprodukter?

 

Claus hoppede med på udfordringen, kastede sig over opgaven og lykkedes med at skabe fantastiske is – (måske) endda verdens bedste. Han har arbejdet dag og nat for at skabe plantebaseret is, som har den helt perfekte luftighed. Det er blandt andet den luftighed der gør, at isen smyger sig op ad skeen direkte fra fryseren – du ikke skal ikke vente på, at den tør op! Det er et forbrugerønske, der har været højt på listen. Nu er det slut med knækkede skeer, slut med stenhård is og slut med uindfriede is-cravings, men derimod et hjerteligt velkommen til en blød, luftig og scoopable smagssensation!

Når Claus eksperimenterer med is, har han erfaret, at den bedste måde at vurdere en is på, er ved at teste den på børn. Fra børn får man sandheden, og Claus har et kvalitetsbevidst og kritisk testpanel derhjemme i sine egne børn, som bestemt ikke lader hvilken som helst is glide ned. Hvis en is bliver godkendt af børnenes krit’is’ke smagsløg, ryger den videre til anden runde. Her bliver den testet sammen med Naturli’s produkter på messer og fra et lille ishus på Vorupør Strand i Thy. Det giver Claus en fantastisk mulighed for at afkode reaktionerne hos jer, de is-glade forbrugere, der smager de nyeste varianter.

Claus er en passioneret is-connaisseur, der elsker at fortælle om vejen til opskriften på Naturli-is, så tøv endelig ikke med at spørge ind til vores fælles is-eventyr. Efter mange, mange (mange!) smagninger, vurderinger og tests, ender de allerstørste favoritter i butikkerne. Det er en lang og til tider udfordrende rejse – men det endelige resultat smager is’me godt!

En af vores nyeste favoritter er en økologisk verdensnyhed, der er lavet i samarbejde med Johan Bülow! Claus har fået æren af at bruge Bülow’s lakrids til en fantastisk lækker ØKOLOGISK lakrids-is. Det er første gang, at Johan Bülow giver tilladelse til at bruge hans lakrids i et samarbejde, og vi er simpelthen så stolte!

Naturli’ is er lavet på vores økologiske plantedrikke, og Claus har lavet en helt ny serie af is på vores Naturli’ Økologisk Risdrik. Der er både en helt ny variant med Mint & Choko samt flere af vores velkendte favoritter i nye klæder. Det gode ved at lave is på risdrik er, at de både er laktose OG glutenfri – noget som vi ved, er meget efterspurgt. Vi har hermed lanceret i alt 8 nye is-varianter i løbet af foråret – find dem på produktsiden og i landets supermarkeder. De 4 nye på risdrik er fast sortiment i Rema 1000.

Claus og alle os hos Naturli’ ønsker jer en helt fantastisk plantebaseret is-sæson.