Greasy har aldrig smagt grønnere

Er koldsveden, rystelser, dundrende hovedpine og ulidelig tørhed i munden og en umådelig trang til fed og salt mad over dig? Det er et typisk scenarie, når vi rammer 1. januar og nytårsnatten er passeret. Få din grønne tømmermændskur lige her!

Greasy plantebaseret mad til dine tømmermænd

… eller til når du bare craver lækre retter, som måske er til den lidt mere fedtede side. Sammen med kokken Søren fra den Michelin-anbefalede restaurant Frederiksgade 42 har vi fået udviklet tre dejlige 100% plantebaserede opskrifter, der får hovedpinen til at slippe sit hårde greb eller stille din hungren efter en saftig burger, sød plante-shake, teriyaki-indsmurte “treatballs” i en Báhn mí eller cremet frisk pasta med svampe.

Hele herligheden blev kærligt testet af af vores kære deltagere på to kokkeskoler – der var ingen, der gik sultne eller skuffede hjem!

Bæredygtig burger m. brioche og chipotlemayo

Her har du muligheden for at brillere en brioche-dej eller du kan købe dig til den. Den bliver krydret med en lækker chipotlemayo og smeltende cheddarost. Uanset om du laver alt fra bunden, som der her bliver lagt op til eller køber dig til nogle af delene, så bliver resultatet uden tvivl saftigt og lækkert.

Find opskriften på burgeren her eller klik på billederne.

Den Ultimative Plante-shake

Til din burger vil du gerne have noget sødt. Derfor får du her opskriften på den lækreste plante-shake i enten en choko-chock udgave eller med smag af hindbær fra både vores skønne havrebaserede is og chokolade eller hindbær. Du vil ikke fortryde det!

Find opskriften på plante-shake her eller klik på billederne.

Bánh mí med Teriyake ”treatballs”

Du kender måske allerede den klassiske vietnamesiske Báhn mí-sandwich – hvis ikke, så er det nu du skal gribe chancen! I en skøn, krydret blanding af NATURLI’ Hakket og Plantefars vendt i rigelig teriyaki og en skøn coleslaw med friske spirrer får du lynhurtigt en smagfuld plantebaserede Báhn mí-sandwich. Reaktionerne på denne nemme teriyaki under kokkeskolerne var typisk “wooooooooow”!

Find opskriften her eller klik på billederne.

 

Pasta a la Funghi

Er tiden knap er denne ret lige noget for dit tømmermændsramte korpus. Frisk NATURLI’ Fettucine vendt med en skøn svampesauce, toppet med frisk persille. Holy Pasta ala Funghi – det smager himmelsk!

Find opskriften på den cremede pasta-ret her eller klik på billederne.

 

Opskriften er udviklet af kokken Søren fra den Michelin-anbefalede restaurant Frederiksgade 42 i Aarhus C.