Kan du heller ikke vente? Lav plantebaserede julegodter

Plantebaseret ris ala mande | Naturli Foods | Plantebaserede opskrifter

Lige straks overkommer julen os, som et varmt knus fra en gammel ven, du ikke har set længe. Så selvom vi i skrivende stund kun siger november, er der mange julehjerter, der begynder at banke. Kan du heller ikke vente med julehyggen, så kast dig over nogle lækre, plantebaserede julegodter.

Er du allerede i julestemning er der gode meldinger. For vi har samlet nogle opskrifter på plantebaserede julegodter, der smager fantastisk. Men for dig der blot har en sød tand og elsker plantebaseret mad, så tag også gerne et kig her.

Romkugler

Romkugler kan spises året rundt, men der er nu alligevel noget julet over en romkugle. Den kan fungerer fint som plantebaseret julekonfekt, som kan brede smilet ud, når der skal hygges med juleklip eller hvad du nu foretrækker at lave med dem, du holder af.

Plantebaseret Risengrød

Kan risengrøden laves blød og cremet med plantedrik? Det kan du tro! Klik blot på billedet for at se hvordan du kan koge din grød med lækker plantedrik.

Plantebaseret Ris ala Mande

Når der er styr på risengrøden, så husk endelig at kog noget ekstra. Det kan nemlig bruges til din smagfulde plantebaserede ris ala mande. En vaske ægte klassisker på den danske julebord.

 

Grov risengrød med blåbær

Vil du eksperimentere lidt med risengrød, så prøv denne grove risengrød med lækre blåbær og kerner.

Karamel af Naturli’ Smørbar

Karamel har da ikke noget særligt med julen at gøre? Altså, tænk over duften af karamel brede sig i køkkenet. Mon ikke den også er velkommen i juletiden? Det tror vi nok, den er!

Brug den over din yndlingsgrød, i din plante-latté eller over en af vores mundvandsløbende is. Velbekomme!