Plastik hører ikke til i havet

Vil du lære mere om hvordan plastik fra havet kan indsamles og genbruges – og vil du en tur helt ud til Vesterhavet med sand mellem tæerne og vind i håret, mens du gør en forskel for miljøet?

NATURLI’ byder i selskab med STRANDET velkommen til fire eksklusive arrangementer, hvor vi sætter fokus på bæredygtighed og miljøpleje gennem opsamling og genanvendelse af havplast.

Du finder tilmeldingen i bunden af siden.

Hvert år strander der nemlig omkring 1.000 tons affald på Vestkysten. Det er til fare for dyr, miljø og mennesker, der færdes på strandene.

STRANDET er en lille virksomhed, der arbejder ud fra Cold Hawaii i Thy for at finde håndgribelige måder at komme denne plastforurening til livs. STRANDET’s mission er at holde strandene langs den jyske vestkyst fri for plastik og sætte fokus på plastforurening lokalt såvel som globalt.

I STRANDET.Lab sorteres den indsamlede havplast efter type og farve, inden den bliver renset og kværnet til granulat. Granulatet kan så støbes eller 3D-printes til nye produkter, som her en finne til et surfboard.

 

Og det er det, vi skal arbejde med til NATURLI’ x STRANDET: Plastik hører ikke til i havet, mens vi lærer meget mere om udfordringer og muligheder i plastik fra de kompetente eksperter i STRANDET.

Vil du gerne være med? Så læs videre:

Praktisk info:

Vi mødes ved STRANDET.Lab (Vesterhavsgade 22, 7700 Nørre Vorupør) kl. 10. Herfra går vi sammen til stranden for at samle plast.

I STRANDET.Lab kværner vi plasten og støber vores egne nøgleringe.

Vi forventer at være færdige kl. 15.

Vi byder på plantebaseret frokost og en NATURLI’ goodiebag.

Du får også en nøglering, som du selv laver af havplast.

 

Det koster 50,- pr. person at deltage.

Der er 20 pladser pr. arrangement.

Tilmelding:

Du tilmelder dig ved at udfylde følgende formular. Når vi har modtaget din tilmelding, kontakter vi dig men en bekræftelse og betalingsoplysninger. Du er først sikret en plads, når vi har modtaget din betaling.

OBS: Når vi har modtaget din tilmelding, kontakter vi dig med en bekræftelse og betalingsoplysninger. Du er først sikret en plads, når vi har modtaget din betaling.