Choko-hasselnød
smørepålæg

Sådan gør du

Rist hasselnødderne i ovnen ved 175C i 10 minutter, til de er gyldne. Gnub hasselnøddekernerne i et viskestykke, så det tørre skind falder af.

Kom dem i en foodprocessor og blend til et helt fint pulver (det tager lidt tid). Kom resten af ingredienserne i og blend til en homogen masse.

Opbevar f.eks. i et tomt syltetøjsglas. Hvis du opbevarer nøddecremen på køl, bør du varme den 30 sekunder i mikrobølgeovn inden servering. Så bliver den blød og cremet igen.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk