Citron- & birkesmuffins

Sådan gør du

Blend bananen til den er helt glat og pisk den med sukker (gem en spsk.), tilsæt Naturli’ Risdrik, citronsaft og smeltet Naturli’ Smørbar Blok.
Flæk vaniljestangen, skrab kornene ud og gnid vaniljekorn med citronskal og det gemte sukker. Bland dette med mel, bagepulver, natron og salt. Hæld det sammen med de våde ingredienser og birkes og rør hurtigt sammen.

Tænd ovnen på 200 grader (varmluft)

Pisk Aqua Faba til det er helt fast og luftigt og vend det forsigtigt i dejen.

Fordel dejen i formene (skal fyldes ca. ¾ op) og bag dem i ca. 16 min.
Sæt dem til afkøling på en rist.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk