Frossen Cheese Cake

Sådan gør du

Hak cashewnødderne groft, hæld kogende vand over og lad dem stå i ca. en time.

Blend dadlerne til de bliver til en ensartet masse.
Blend herefter mandler og tilsæt dadelmassen og rør sammen.
Tryk blanding ned i en springform med bagepapir. ca. Ø20 cm.
Sæt formen i fryseren.

Blend de udblødte cashewnødder med limesaft, kokosolie, soya cuisine, sirup og lime skal.
Hæld fyldet over bunden i formen og sæt tilbage på frost i min. 4 timer.

Server iskagen toppet med karamel popcorn – klik for opskrift

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk