Glutenfrie boghvedeboller

Sådan gør du

Kom vandet i en skål og smuldr gæret ned i. Rør rundt til gæret er opløst og kom smørbar og fiberHUSK i.

Bland resten af ingredienserne i rækkefølgen ovenover (lille bonusinfo: dejen er klistret i konsistensen).

Brug en ske til at lægge dejen i klumper på en bageplade med bagepapir.

Dejen sættes til hævning i 30 min.

Indstil ovnen på 180C alm. ovn og bag bollerne i 30-40 min.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk