Grydebrød med gryn og bær

Sådan gør du

Opløs gæren i det kolde vand, bland mel, salt og smeltet smør i og lad dejen hæve til næste morgen.

Hæld dejen ud på et meldrysset bord, ælt den igennem og tilsæt bær.

Drys en gryde (Ø22 cm og højde 25-35 cm) med mel og læg dejen heri, drys med rugflager og lidt bær.

Læg låget på gryden og bag brødet i 30 min ved 250 grader.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk