ØKOLOGISK

Soyadrik
Calcium & Vanille

Økologisk Soyadrik
Calcium & Vanille

Naturli’ økologisk Soyadrik Calcium & Vanilje er mild, fyldig og fløjlsblød med en afrundet smag af vanilje. 100% plantebaseret samt økologisk, glutenfri og laktosefri.

Den alsidige bønne

Soyabønnen stammer fra Asien, hvor den er blevet dyrket og brugt i madlavningen gennem årtusinder. Med tiden har resten af verden også opdaget soyabønnens fremragende næringsegenskaber og alsidighed, og der dyrkes nu soyabønner over det meste af verden. Soya indeholder hele 36 g. protein pr. 100 g, hvilket gør den til en af de mest proteinholdige fødevarer i verden – ikke engang overgået af kød.

Ind med planterne

Vidste du, at der i FNs miljøprogram er skrevet, at “en væsentlig reduktion af indvirkningen [på miljøet] kan kun lade sig gøre ved en betydelig global kostændring, væk fra animalske produkter.”

 

Kilde: FNs miljøprogram (UNEP)

Ingrediensliste

100% økologisk*, glutenfri og naturligt laktosefri.

Vand, afskallede SOJA-bønner* (7,2%), glutenfri hvedesirup*, alger Lithothamnium calcareum, naturlig valinjearoma, havsalt*.

*Økologisk

Kan opbevares ved almindelig stuetemperatur frem til åbning. Herefter opbevaring i køleskab og holdbarhed ca. 4-5 dage.

Næringsindhold pr.100g

  • Energi 217kJ/52 kcal
  • Fedt 2,2 g
    • – heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
    • – heraf enkeltumættet 0,5 g
    • – heraf flerumættet 1,3 g
  • Kulhydrat 4,0 g
    • – heraf sukkerarter 3,4 g
  • Kostfibre 0,8 g
  • Protein 3,7 g
  • Salt 0,16 g
  • Calcium 120 mg*

* 15% af anbefalet daglig tilførsel