Langtidshævede
Flutes med Hvidløg

Sådan gør du

Opløs gæren i den kolde soyadrik, bland mel, presset hvidløg og salt i.
Lad dejen hæve til næste morgen i en stor skål i køleskabet.
Hæld dejen ud på et tyndt lag mel blandet med løgringe og skær dejen i 3 stykker som vendes rundt i løgringene. Stræk dejstykkerne til lange flutes og læg dem på bagepapir.

Bag dem i varmluftsovn ved 250 grader i ca. 15 min.
Lad dem afkøle på en rist inden de skæres ud.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk