Madbrød med
Hakket Veggie og grønkål

Sådan gør du

Opløs gæren i lunken vand. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen igennem.

Lad dejen hvile i en time.

Hak tofu i små stykker og marinér den citrus/chili marinaden.

Damp hakket grønkål og bland presset hvidløg heri sammen med den marinerede tofu og Naturli’ Hakket Veggie.

Smag til med hakkede krydderurter, salt og peber og rør det godt sammen.

Rul dejen ud i en størrelse af ca. 30 x 60 og del dejen i 3 lige store stykke á ca. 10×60.

Fordel fyldet i midten af de 3 stænger og luk dem med et let fingertryk.

Flet stængerne og pensl med Naturli’ Soya Cusine. Drys med paprika og hav salt.

Lad det flettede brød hæve i 20 min. Hvorefter det bages i ovnen ved 200 grader i 35 minutter.

Server skiver af brødet med salat til .

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk