Madbrød med
Hakket Veggie og grønkål

Sådan gør du

Opløs gæren i lunken vand. Tilsæt olie, salt og mel og ælt dejen igennem.

Lad dejen hvile i en time.

Hak tofu i små stykker og marinér den citrus/chili marinaden.

Damp hakket grønkål og bland presset hvidløg heri sammen med den marinerede tofu og NATURLI’ Hakket Veggie.

Smag til med hakkede krydderurter, salt og peber og rør det godt sammen.

Rul dejen ud i en størrelse af ca. 30 x 60 og del dejen i 3 lige store stykke á ca. 10×60.

Fordel fyldet i midten af de 3 stænger og luk dem med et let fingertryk.

Flet stængerne og pensl med NATURLI’ Soya Cusine. Drys med paprika og hav salt.

Lad det flettede brød hæve i 20 min. Hvorefter det bages i ovnen ved 200 grader i 35 minutter.

Server skiver af brødet med salat til .