Påskebrød, langtidshævet

Sådan gør du

Opløs gæren i 1 dl risdrik.
Blend resten af risdrikken med spinaten og rør det i gærblandingen.
Rør melet i sammen med saltet og lad det hæve til dagen efter.

Tænd ovnen på max. varme.
Hæld dejen ud på et meldækket bord og del dejen i 3.
Flet dejen og bag ved maximalvarme i ca. 15 minutter – skru derefter ned på 200 grader og bag brødet videre i 10 minutter.
Bank på brødet. Hvis det lyder hult, er brødet færdigt.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk