Pandebrød

Sådan gør du

Opløs gæren i vand.

Tilsæt salt, risdrik og 2/3 del af melet og hakket koriander.

Ælt dejen og tilsæt det sidste mel lidt efter lidt.

Indtil dejen er smidig.

Lad dejen hæve mindst en time

Del dejen i 12 stykker.

Og rul dem ud til aflange brød.

Steg dem på en pande med lidt smeltet Naturli’ Smørbar ca. 2-3 minutter på hver side.

Pensl brødene med smørbar når de er færdigbagte og drys med sort sesam.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk