Sådan gør du:
Start med at tænde ovnen på 180 grader. Tag NATURLI’ Vegan Block ud af køleskabet, så den bliver stuetemperatur. Si mel, natron og kakaopulver ned i en skål. Tilsæt sukker og salt og bland det godt sammen. Tag en anden skål og bland alle de våde ingredienser sammen. Hæld den våde blanding ned i den tørre og rør det godt sammen til en glat dej. Put muffinsformene ned i stålformen. Hæld dejen i en sprøjtepose, klip et lille hul og fyld muffinsformene halvt op med dejen. Tag 1-2 chokoladeknapper og put i hver. Tryk dem ned, så de er dækket af dej. Put dem i ovnen i 10-15 minutter, husk at tjekke med en tandstik efter 10 minutter, og giv dem derefter ca. 1-2 minutter længere hvis de ikke er færdige.
Imens kagerne er i ovnen, skal chokolade Vegan Block cremen laves. Start med at piske NATURLI’ Vegan Block i 2 minutter, og si derefter kakaopulver og flormelis ned i 1/3 af gangen til det bliver til en creme. Tilsæt sojadrik og vaniljepasta og pisk til det er ensartet. Put cremen op i en sprøjtepose med en rosetyl i, og sprøjt roser på kagerne, når de er kølet af.