Sådan gør du
Hæld de 2,5 dl NATURLI’ Soya Cuisine i en gryde sammen med NATURLI’ Soya drikken, grødrisen, vaniljesukkeret og salt og bring det til kogepunktet ved mellemhøj varme under omrøring.
Sæt blusset på lav varme og lad grøden simre under jævnlig omrøring til risene de er ”al dente”. Put risengrøden ind på køl når den er færdig.
Cuisine skum
Pisk ½ tsk xantana ud i de sidste 5 dl NATURLI’ Soya Cuisine og lad det trække i nogle minutter. Pisk det herefter tæt og luftigt (har man en sifon kan den med fordel bruges).
Vend først de ristede mandler i risengrøden, derefter vender du risengrød og ”cuisine skummet” sammen lige inden servering og smag evt. til med vanille sukker. Serveres med varm kirsebærsauce.
Kirsebærsaucen
Kog æblemost, eddike og sukker op, tilsæt kirsebær og lad det komme op i varme. Smages til med most, eddike og sukker – Du kan evt. tyknes med lidt maizena.
Opskrifterne er udviklet af kokkene Søren og Christian fra restaurant Frederiksgade 42 beliggende i Aarhus C.