Tofu i wok med
peanut sauce

Sådan gør du

Skær tofublokken i små tern (1-1½ cm på hver led). Dup dem tørre med køkkenrulle. Bland 3 spsk. soyasauce, saften fra limefrugten og den finthakkede røde peber i en skål.

Hæld tofuternene i skålen og rør rundt indtil alle tern er dække med marinaden. Lad det trække i 5 minutter. Opvarm imens peanutbutter i en stegepande eller wok sammen med kokosmælken og 2 spsk. soyasauce. Rør indtil konsistensen er blød og jævn. Hold peanutsaucen varm i en skål.

Steg tofuternene ved let varme til de er let brune på alle sider. Hæld ternene i en skål og hold den lun. Hæld 2 spsk. olie på panden og steg grønsagerne 3-4 minutter til de er al dente.

Anret grønsagerne på to tallerkner, hæld tofuternene over og tilsidst peanutsaucen. Drys evt. hakkede peanuts over som pynt.

Smager godt sammen med ris eller nudler.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk