Sådan gør du
Skær tofublokken i små tern (1-1½ cm på hver led). Dup dem tørre med køkkenrulle. Bland 3 spsk. soyasauce, saften fra limefrugten og den finthakkede røde peber i en skål.
Hæld tofuternene i skålen og rør rundt indtil alle tern er dække med marinaden. Lad det trække i 5 minutter. Opvarm imens peanutbutter i en stegepande eller wok sammen med kokosmælken og 2 spsk. soyasauce. Rør indtil konsistensen er blød og jævn. Hold peanutsaucen varm i en skål.
Steg tofuternene ved let varme til de er let brune på alle sider. Hæld ternene i en skål og hold den lun. Hæld 2 spsk. olie på panden og steg grønsagerne 3-4 minutter til de er al dente.
Anret grønsagerne på to tallerkner, hæld tofuternene over og tilsidst peanutsaucen. Drys evt. hakkede peanuts over som pynt.
Smager godt sammen med ris eller nudler.