Tortillas m/falafel af Plantefars & tomatsalsa

Sådan gør du

Tomatsalsa

Bland forårsløg, hvidløg og tomater sammen i en skål (tilsæt evt. koriander eller mynte). Pisk sukker og eddike, til sukkeret er opløst. Smag tomatmassen til med eddikelage, chipotle og salt til den smager tilfredsstillende. Stil den på køl indtil servering.

Falafel

Rør Naturli’ Plantefars og mel til en jævn masse. Form falafelkugler ud af farsen og steg dem i rigeligt olie, til de er mørkt gyldne.

Fyld

Vend grøntsagerne sammen til en salat.

Anretning

Varm fladbrød i ovnen. Smør dem med Naturli’ Plantemayo og fordel fyld, falafel og salsa i en stribe i midten, og rul den sammen.

Naturli' Kokkeskole | Madpakker | Plantebaseret

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk