Veggie empanadas

Sådan gør du

Opløs gæren i lunkent vand og bland Naturli’ Økologisk Smørbar, salt, hvedemel og timian i.
Lad dejen hæve en time.
Del dejen i 20 små boller og rul dem ud til cirkler med en diameter på ca. 10-12 cm.
Fordel kødet på den ene halvdel af hver dejcirkel, men hold kanten af dejen fri for fyld.
Fold dejen sammen til en halvmåne og luk kanten omkring fyldet med en gaffel.
Pensel dejen med smeltet kokosolie og drys med paprika.
Bag i 20 minutter ved 190 grader.

Server empanadas, fx med salat til.

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk