Plantepotten – nyt podcastunivers smager først på en grønnere fremtid

Naturli’ lancerer nu et helt nyt podcastunivers under navnet Plantepotten. Det bliver Danmarks grønneste podcastkanal med temaer inden for politik om grøn omstilling af landbruget til verdens grønneste sportsklub og VM i gastronomi lavet på planter.

”Smagen af en grønnere fremtid mangler en stemme. Det giver vi den nu med det nye podcastunivers Plantepotten. Det gør nemlig en stor forskel for vores klode, hvad vi hver især putter i munden, når vi åbner den tre gange om dagen for at spise,” siger Henrik Lund, CEO for Naturli, som er er kendt for sine 100 pct. plantebaserede fødevarer.

Plantepotten skal give plads til debat, kritik, hyldest og inspiration til en mere grøn fremtid på tallerkenen. Det er planen, at der skal komme to nye podcasts om måneden. Der er adgang til dem på Spotify og Podimo nu. Senere i denne uge findes Plantepotten på Apple podcasts og på Google om ca. 2 uger.

Nr. 1 – monopol på ord og grønne benspænd
I første podcast møder lytterne Kira Marie Peter-Hansen, medlem af Europa Parlamentet for SF, og folketingsmedlem Carl Valentin (SF), der er på vej mod Vejen for at besøge Naturli’s grønne plantemejeri.

Under besøget falder snakken på klimamål og EU’s lovforslag Amendment 171, som fx vil forbyde, at plantedrikke må sælges i samme kartoner som mælk, og at plantebaseret yoghurt må kaldes cremet. De to politikere fortæller, hvordan de bl.a. kæmper mod monopol på ord og grønne benspænd. Selv om de knokler for en grøn dagsorden, sidder de ofte tilbage med følelsen af, at det hele går for langsomt. Klimaproblematikken skal løses nu.”Vi har plantet et frø – og det er nu blevet til Plantepotten. Vi lover, at det bliver Danmarks grønneste podcast, som er værd at høre på. Vi har masser af spændende emner i idébanken, men vi ved ikke bedst. Det gør lytterne. Derfor er vi altid åbne for spændende emner til Plantepotten,” siger Henrik Lund.

Forslag til spændende emner til Plantepotten kan sendes til info@naturli-foods.dk

Yderligere oplysninger:

Henrik Lund, direktør for Naturli’ Foods: 23 61 32 18, mail: henrik.lund@naturli-foods.dk

Foto af Henrik Lund kan frit bruges af pressen.