Planter er det nye pink!

Hos Naturli’ har vi netop udviklet et nyt produkt til de brødelskende danskere. Det er en fusion af Smørbar og jordbær. Et 100 pct. plantebaseret og økologisk produkt, som nu er lande i Bilka, Føtex, Kvickly og 338 udvalgte Netto-butikker!

Hvorfor finde både syltetøj og smørbar frem til brødet, når man kan få det hele i ét produkt og samtidig skrue ned for sukkeret? Naturli’ lander nu i køledisken i supermarkederne med produktet Frugtbar. En helt ny type 2-i-1 produkt.

”Forbrugerne efterspørger i stor stil velsmagende, grønne fødevarer, og de må rigtig gerne være nemme at bruge i hverdagen og sundere end det almindelige alternativ. Vi er kendt for at gå forrest med nye plantebaserede fødevarer, og det gør vi også her. Vi har fusioneret det bedste fra to verdener i et nyt produkt: økologisk Smørbar og jordbær,” fortæller Henrik Lund, direktør i Naturli’.

Produktet Frugtbar har en cremet konsistens fra det 100 pct. plantebaserede, smørbare produkt og farven og jordbærsmagen fra bærrene. Både emballage og produktet er lyserødt. Der er 30 pct. jordbærblanding i produktet.

Læs mere om den nye Frugtbar på: https://www.naturli-foods.dk/produkter/frugtbar/

Ingrediensliste

30% jordbærblanding* (jordbær* (12%), rørsukker*, vand, jordbærjuicekoncentrat* (3%), geleringsmiddel (pektin)), rapsolie* (27%), kokosolie* (14%), sheaolie* (9%), MANDEL* (1,4%), salt, gulerodssaft*, emulgator (Lecithin*), citronsaft*, naturlig aroma.

*Økologisk.

Kan indeholde spor af: Hasselnød, pistacienød og cashewnød.

Næringsindhold pr.100g

Energi 2176 kJ/520 kcal
Fedt 53 g
– heraf mættede fedtsyrer 20 g
Kulhydrat 13 g
– heraf sukkerarter 13 g
Kostfibre 0,5 g
Protein 0,5 g
Salt 0,63 g