Sådan tilbereder du plantebaseret fars

Naturli Fars opskrift - BBQ Smokey Burger

Hos NATURLI’ elsker vi at udvikle nye, lækre plantebaserede produkter. Mulighederne med masser af typer planteprotein giver os hele tiden nye idéer. Ovenpå en succesfuld start på NATURLI’ Hakket har vi derfor udvikle NATURLI’ Fars, som er baseret på ærter. Få tre skudsikre opskrifter her.

NATURLI’ Fars retter til kødelskende skeptikere

Ønsker du at skifte kødet ud med et plantebaseret alternativ i ny og næ? Så er du ikke den eneste. Men det kan sommetider være udfordrende at få alle familiemedlemmer med på plantevognen.

Med NATURLI’ Fars baseret på ærter kan du lave livretter, der smager så man ikke skulle tro at kødet kom fra planter. Klik dig ind på opskrifterne via billederne herunder.

BBQ Smokey Burger

Denne klassiske burger-opskrift får smagsløgene til at synge med karameliserede løg, BBQ sauce, syltede agurker og sprøde spirer. Klik på billedet for at komme til opskriften.

Naturli Fars opskrift - BBQ Smokey Burger

The Sandwich

En lækker sandwich går man aldrig galt i byen med. Denne er til den meget sultne eller kan deles med en, du holder. De balsamico-bagte tomater passer skønt sammen med hummus og den nøddeagtige smag, som avocadoen giver.

Naturli Fars opskrift - Breakfast Burger Sandwich

Chili Cin Carne

Chili Cin Carne er en yndlingsret i de fleste hjem. Har du røget chili kan du give retten en ekstra dyb smag sammen med frisk chili og bedårende bønner.

Naturli' Fars opskrift - Chili Cin Carne

 

NATURLI’ Fars findes eksklusivt i Rema 1000.