Få kål på madpakken

Mangler du også inspiration til at lave en lækkert plante-madpakke? Med kokken Søren fra Frederiksgade 42 har vi fået udviklet tre opskrifter, der får din kollegas madpakke til at blegne.

Den ultimative madpakke på planter

NATURLI’ har testet sig selv af med kyndige plantespisere på en række kokkeskoler afholdt med kokken Søren fra den Michelin-anbefalede restaurant Frederiksgade 42. Det har vi for både at få feedback fra deltagerne på kokkeskolerne omkring vores produkter, men særligt også for at DU kan få inspiration til, hvordan du laver en 100% plantebaseret madpakke. Nemt og lækkert.

Naturli' Kokkeskole | Madpakker | Madpakker med planter | Naturli' Foods

 

Teriyake  “treatballs” & asiatisk kålsalat

Man skulle ikke tro det. Men med NATURLI’ Minced Shapeable har du en skøn plantefars, som har en konsistens, der kan formes som velkendte kødboller eller frikadeller. Til madpakken er det derfor værd at prøve disse teriyake treatballs med asiatisk kålsalat, som ses øverst på billedet ovenfor.

Find opskriften lige her

 

Naturli' Kokkeskole | Madpakker | Plantebaseret

Tortillas med falaffel & tomatsalsa

Et godt alternativ til den klassiske rugbrød, som omtrent er ligeså hurtig at lave, er tortillas. Her med skønne krydderurter, der pifter smagen fantastisk op og matcher lækre falafler lavet af NATURLI’ Falafel. Sammen med en frisk tomatsalsa er din tortillas til madpakken fuldent!

Se opskriften her

 

Naturli Foods | Madpakker | Naturli' A La Bresaola

NATURLI’ a la Bresaola sandwich

Sandwich kommer man ikke udenom, når man snakker madpakker. I denne smøres brødet med en ravigotte (nogle vil måske kalde de relish – uanset, så garanterer vi god smag!), syltede rødløg, Violife Cheddar, den spidse, skønne smag fra ruccola, lucerne spirer og krydret plantepålæg al a Bresaola. En fryd både for øjet og sindet.

Find opskriften her

Se hvordan det hele gav sig ud til vores madpakke-kokkeskole her:

Opskriften er udviklet af kokken Søren fra den Michelin-anbefalede restaurant Frederiksgade 42 i Aarhus C.