Opskrifter til den grønne julemiddag – 100 % plantebaseret

Naturli Juleopskrifter | Højbelagte håndmadder

Hvordan får man gjort julemaden virkelig lækker på ægte plante-manér? Det har vi fået hjælp til fra kokken Søren fra den Michelin-anbefalede restaurant Frederiksgade 42 beliggende i Aarhus. Find de lækre opskrifter her.

Det kan være vanskeligt at tænke plantebaseret, når vi snakker traditionel julemad. Men det behøver ikke at være så stor en udfordring.

Her får du et bud på tre lækre retter til julemiddagen, om end det er julefrokosten eller juleaften, så er der her nogle velsmagende retter. Alle er testet af hos vores kære deltagere på årets Naturli’ kokkeskoler, hvor temaet to gange har heddet Grøn Jul.

Sådan så det ud, da Søren briefede holdet og delte hans erfaringer til at skabe dejlig plante-mad.

 

 

Aftenen blev afsluttet med fællesspisning ved langbordet og nogle gode snakke om plantebaseret kost, nye produkter og naturligvis også om dagens begivenheder og resultatet heraf.

 

Højtbelagte håndmadder

Denne her skuffer ikke…

En højbelagt håndmad med Naturli’ A La Roastbeef, hjemmerørt Plante-Remou, hjemmestegte ristede løg, revet peberrod, bærkapers og lidt grøn karse på toppen. Fungerer perfekt til julefrokosten!

 

Ekstra Plante-Remou skal der til…

Klik dig ind på opskriften her eller på billederne.

 

Klimadeller med brunede kartofler, brun sovs og rødkål

En klassiker i julekøkkenet er typisk noget kød, brunede kartofler, brun sovs og rødkål. Vi har skiftet kødet ud med vores to plantefarser, Naturli’ Hakket og Naturli’ Plantefars, som henholdvis er baseret på soya og kikærter. Blander du disse to farser og kommer løg og lidt svampesoya, løg og hvedemel i og steger i rigeligt Smørbar Blok, så har du en himmelsk klimadelle, som selv den mest gængse kødspiser vil nikke anerkendende over.

Find opskrifterne til retterne her eller ved at klikke på billederne.

 

 

 

 

Ris a la Mande og hjemmelavet kirsebærsauce

Er der en julemiddag uden ris a la mande? Her i en plantebaseret udgave med en hjemmelavet kirsebærsauce, som får fuglene til at synge julesange.

Husk, at det er helt op til dig hvor syndig cremet og sød din ris ala mande skal smage, og hvor meget vanilje-smagen skal dominere …

Glædelig jul og god fornøjelse!

Find opskriften her eller klik på billederne.

 

 

For at give dig den bedste oplevelse hos Naturli’ bruger vi cookies. Læs mere

Naturli Foods A/S bruger egne cookies samt cookies fra tredjeparter. Cookies bruges til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer til dig. Ved at klikke videre på hjemmesiden giver du samtykke til denne brug af cookies. Ønsker du ikke at acceptere brugen af cookies, er det nødvendigt at forlade hjemmesiden eller blokere cookies i din browser. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at blokere brugen af cookies i din browser. Læs mere her om brugen af cookies, om hvordan du blokerer og sletter cookies, samt om vores privatlivspolitik.

Luk