Ovenpå en fantastisk succes med vores prisbelønnede NATURLI’ Smørbar, har vi lanceret NATURLI’ Smørbar Blok, som er en mere fast udgave, der egner sig godt til både nybagt brød, stegning og bagning. Vi tog ud en solrig eftermiddag og spurgte folk på gaden om de har prøvet vores nye Smørbar Blok. Læs mere
Planteblog
Boller i karry på plantemåden
Boller i karry er en klassiker i det danske køkken og topper ofte listen over livretter – for både store og små. Men hvordan kan det lade sig gøre at lave den plantebaseret? Det er et spørgsmål NATURLI’ ofte har fået på de sociale medier. Se Henrik, CEO hos NATURLI’, vise hvordan du gør. Læs mere
Klimadeller på Sund Livsstilsmesse
Klimadellen! Det er hvad vores nye frikadelle lavet på økologisk NATURLI’ Plantefars blev kaldt, da vi stod på Sund Livsstilsmesse i Øksnehallen i hjertet af København. Se hvordan Team NATURLI’ delte ud af plantebaserede lækkerier sidste weekend i september. Har du mon prøvet den nye Plantefars?
Sådan tilbereder du plantebaseret fars
Hos NATURLI’ elsker vi at udvikle nye, lækre plantebaserede produkter. Mulighederne med masser af typer planteprotein giver os hele tiden nye idéer. Ovenpå en succesfuld start på NATURLI’ Hakket har vi derfor udvikle NATURLI’ Fars, som er baseret på ærter. Få tre skudsikre opskrifter her.
NATURLI’s Veganske Supermarked – mere end bare en butik
NATURLI’s nye butik på Saxogade 92 handler om meget mere end at lange grønne fødevarer over disken. Det handler om at møde forbrugerene, hvor de er i hverdagen. Og om et stærkt socialt fællesskab, hvor vi blandt andet hjælper udsatte mennesker med at få et arbejde. Derfor kaldes butikken også NATURLI’ Social Food Room. Læs mere