Hvordan får man gjort julemaden virkelig lækker på ægte plante-manér? Det har vi fået hjælp til fra kokken Søren fra den Michelin-anbefalede restaurant Frederiksgade 42 beliggende i Aarhus. Find de lækre opskrifter her.
Planteblog
Nye økologiske plantedrikke med pant indtager køledisken
Først skubbede vi med plantefars til oksekødet i køledisken. Nu er turen komme til komælken. I starten af det nye år indtager to spritnye plantedrikke kølemontren i landets supermarkeder.
Yverfri Zone med Too Good To Go
Sammen med vores venner fra Too Good To Go har vi fået lavet yver-klistermærker til situationer, hvor forbrugere kan være i tvivl om, hvorvidt der er at gøre med et produkt, der indeholder mælk – eller som Mejeriforeningen selv kalder det – ‘yversekret som er fremkommet af en eller flere malkninger fra enten ko, får, ged eller andre pattedyr’. Læs mere
Skal du være en del af NATURLI’?
Hos NATURLI’ er vi i en rivende udvikling og tingene går stærkt! Derfor leder vi med lys og dynamolygte efter en praktikant til forårssemestret 2019 til vores marketingafdelingen. Find ud af hvad det indebærer og send din ansøgning her.
Læs mere
Plantebaseret Picasso hos NATURLI’
Vi har været så heldige at have besøg af den dygtige lokale kunstner @smaadoodle, som mildest talt har forvandlet vores kontor til et plantebaseret paradis. Se her hvordan.
Kan du heller ikke vente? Lav plantebaserede julegodter
Lige straks overkommer julen os, som et varmt knus fra en gammel ven, du ikke har set længe. Så selvom vi i skrivende stund kun siger november, er der mange julehjerter, der begynder at banke. Kan du heller ikke vente med julehyggen, så kast dig over nogle lækre, plantebaserede julegodter.
Vi har lagt hovedet på blokken
Ovenpå en fantastisk succes med vores prisbelønnede NATURLI’ Smørbar, har vi lanceret NATURLI’ Smørbar Blok, som er en mere fast udgave, der egner sig godt til både nybagt brød, stegning og bagning. Vi tog ud en solrig eftermiddag og spurgte folk på gaden om de har prøvet vores nye Smørbar Blok. Læs mere
Boller i karry på plantemåden
Boller i karry er en klassiker i det danske køkken og topper ofte listen over livretter – for både store og små. Men hvordan kan det lade sig gøre at lave den plantebaseret? Det er et spørgsmål NATURLI’ ofte har fået på de sociale medier. Se Henrik, CEO hos NATURLI’, vise hvordan du gør. Læs mere
Klimadeller på Sund Livsstilsmesse
Klimadellen! Det er hvad vores nye frikadelle lavet på økologisk NATURLI’ Plantefars blev kaldt, da vi stod på Sund Livsstilsmesse i Øksnehallen i hjertet af København. Se hvordan Team NATURLI’ delte ud af plantebaserede lækkerier sidste weekend i september. Har du mon prøvet den nye Plantefars?